dimecres, 21 de desembre de 2011

Agramunt, visita museo del torro

Diumenge 18 desembre 2011

A quarts de vuit del matí ens reunim nou motos, nou pilots, mes dues valentes que ens acompanyen.... molt bé Judit, molt bé Anna.

A les vuit en punt marxem direcció Igualada, Cervera i directe a Agramunt ja que volem fer un bon esmorzar de forquilla i ganivet abans de fer la visita a la casa Vicens.

En el itinerari temperatures baixes, camps blancs, estem a zero graus!!!!

Arribem a Agramunt i directes a esmorzar i fer-nos passar el fred, esmorzem al bar la repesca.

En la visita ens atenent molt bé, tant que inclòs demanem de visitar el museu.

El mateix amo de la casa el Sr. Angel ens convida a entrar-hi i ens explica de que ho estem estrenant nosaltres ja que fins el proper dimarts no ho inauguren.

Varis audiovisuals en diferents sales, impressionant!!

Un cop acabada la visita i el tast agafem ruta i continuem en direcció Tàrrega, Guimerà, Sant Coloma de Queralt, la Llacuna, Sant Quintí de Mediona i cap a Sant Sadurní.

Durant la ruta de tornada alguna que altre radio dins els cascs en anaven fent cinc cèntims del partit del Barça.

En total fem 190 km.

A les 13’30 tornàvem a ser a casa i amb el títol de campions del mon, per part del barça...clar! i nosaltres un bon regust de la feina ben feta.

La propera fita, el sopar del club!
  

1 comentari:

ct1po03xqg ha dit...

The Poker Room at Vicksburg is flowing with jackpots, friendly tournaments and the bottom rake in town. From the video games you're keen on|you like} already to the ones everyone has been ready for — discover our expansive game catalog and find the place to play them. See our new model story come to life on-line and interact with all of 카지노사이트 the issues that make it so distinctive. Exciting, new features; straightforward, intuitive navigation; and a lot extra. Earn Slot Points when you play together with your Oxford Rewards Loyalty Card inserted!