dilluns, 26 de setembre de 2011

AND crónica1, 2, 3, 4 mesos? No se quant feia que no plovia....però ho va tenir que fer el dissabte, quins...nassos, però bé no hi ha mal....

Ens reunim a les set del matí nou persones dels dotze que teníem que sortir. A les set cauen galledes d’aigua que comencen a posar a prova els equipaments d’aigua, cares llargues ja que estàvem disposats a passar una bona vetllada.

Ens omplim de moral, potser mes i tot que “el alcoyano” i decidim de moment anar a esmorzar a Ponts i allà decidirem si tornem enrera o continuem. Ens plou des de Sant Sadurní fins abans d’entrar a Igualada.

Comença a fer-se de dia, vistes molt maques amb les nuvolades que ens envolten, però no ens plou mes.

Un cop al Xalet fem esmorzar de forquilla i ganivet i com que tenim la feina feta no es ve de mitja hora mes.

Al tornar a reprendre veiem molt núvols cap on tenim que anar, i abans de començar la pressa del pantà d’Oliana.... aigua per la mort de deu altre cop, amb les interferències dels túnels que desitjàvem fossin mes llargs. En arribar a la cruïlla que agafarem després per anar al coll del Cantó ja no ens plou i aquí ja deixem la pluja que no es repetirà en tot el dia.

Entrem a la duana i  comencem a veure molt de trànsit, clar avui es la Mercè i esta ple de gent de la ciutat.

Un cop a Motocard i després de remenar la botiga... anem a fer els “recadets” particulars quedant en retrobar-nos aquí mateix a l’1 del migdia per enfilar cap a Sort.

Pugem el coll del Cantó i ens barregem amb un grup d’alemanys “moteres” incloses que ens acompanyaran fins al cim del coll on pararem a fer les fotos de rigor.

A Sort dinar al restaurant les brases, un menú baratet, complert i de qualitat.

A dos quarts de cinc comencem la tornada amb les primeres ullades de sol que preveuen una bona tornada, tant es així que al poc parem a treure’s roba impermeable.

Tornada per Gerri de la Sal, la Pobla, Salàs, Tremp, Camarasa, Cubells, Montgai, Agramunt, Cervera, Igualada on acomiadem a dues parelles i Sant Sadurní.

Dades: 

Motos 6

Persones 9

Parelles 3

Quilometres total 490.

Gaudiment del dia:   100/100